Sponsors

Home

Mels Priem versterkt komend seizoen DCV 1.

28 juli 22:15  DCV 1 wordt komend seizoen, naast Jonathan Linger, Sjors de Vogel, Mick Veldhoen en Lars van de Wijngaard, verstrekt met Mels Priem. De 23-jarige Mels, woonachtig in Krimpen aan den IJssel, is voor velen een bekend gezicht bij DCV. Nadat Mels 16 jaar geleden zijn zwemdiploma behaald had, betrad hij als 7-jarige en groot fan van Ronaldinho, voor het eerst het voetbalveld van DCV. Hij begon in F8 en is daarna altijd met veel plezier bij DCV blijven voetballen. Zijn mooiste voetbalmoment beleefde Mels toen hij in E1 (JO11) zat. Dat jaar werd het team, met huidige damestrainer Ronald van der Wende (toen nog met stekels), dik ongeslagen kampioen. Dit werd groots gevierd met uiteraard een duik in de sloot. Mels heeft nooit voor een andere club gespeeld en is dit ook niet meer van plan te gaan doen! meer »


DCV-keepster Romy Richardson geselecteerd voor selectieactiviteiten KNVB.

14 juli 12:15  Toen coördinator Luke Verkerk een e-mail van de KNVB over meidenvoetbal van Jeugdplan Nederland (JPN) ontving, dacht hij direct aan Romy die afgelopen seizoen als keepster in het doel stond bij DCV JO11-2. Bij het JPN krijgen talentvolle speelsters de kans zich verder te ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is spelers en speelsters op te leiden voor de nationale (jeugd)selecties. In overleg met Romy, Romy’s moeder en haar trainers Marco Kwaytaal en John Bakx werd Romy opgegeven voor de selectieactiviteiten. meer »


Leonie Mulder behaalt diploma UEFA C YOUTH!

10 juli 22:15  DCV feliciteert de 19-jarige Leonie, speelster van DCV VR1, met het behalen van haar diploma. Ze is met uitstekende beoordeling geslaagd voor de UEFA C YOUTH opleiding. meer »


DCV damesafdeling durven ambities uit te spreken

9 juli 12:00  De competitie indeling voor de VR-1 van DCV is bekend. DCV VR-1 gaat voor het eerst in de geschiedenis uitkomen in de 3e klasse A-categorie wat betekend dat ze officieel de status van selectievoetbal krijgen. Als DCV zijn wij enorm trots op de vrouwen selectie en hebben we alle vertrouwen in een mooi en uitdagend seizoen.meer »


Scouts weten ook dit jaar de weg te vinden naar DCV

9 juli 12:00  Nu het seizoen 2020/2021 ten einde is gekomen kunnen we ondanks de lastige Coronaperiode met trots terugkijken op wat we met elkaar gepresteerd hebben. meer »


DCV Dames versterkt zich met Isaura Helder

2 juli 10:00  Na de goede verhalen die Isaura van DCV had gehoord en een aantal keer meetrainen zijn we verheugd om te mogen melden dat Isaura met ingang van het seizoen 2021/2022 wordt toegevoegd aan onze dames selectie. meer »


Belangrijke data afsluiting & start seizoen

27 juni 13:45  Het seizoen '20/'21 is bijna ten einde. Gelukkig eerlijk gezegd, want het was een seizoen om snel te vergeten. Het voetbalhart bloedde... De jeugdteams konden zich de laatste vier weken nog opmaken voor de RegioCup. Eindelijk was daar weer een wedstrijd tegen een andere tegenstander dan je teamgenoot met een hesje. Winnen en verliezen, maar vooral het plezier stond voorop! De senioren mogen zich vanaf 1 juli weer opmaken voor het zomerse 7vs7 toernooi. Nog steeds met maatregelen, maar gelukkig, het mag weer!! We hopen op een seizoen '21/'22 er één wordt om nooit te vergeten!meer »


Vooruitgang vernieuwing complex DCV

19 juni 15:00  Afgelopen week heeft het college van Krimpen aan den IJssel de Kadernota 2022 aan de Raad aangeboden. Deze kadernota wordt op 8 juli in de gemeenteraad behandeld. In deze Kadernota staat een belangrijke paragraaf met betrekking tot onze vereniging.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!