Sponsors

Home

Kom naar de OPEN DAG van de DCV Mini's!

19 april 10:00  Bij de DCV Mini's is elke training een feest! Ben jij tussen de 3 en 8 jaar en vind je het leuk om te voetballen? Kom dan naar de open dag van de DCV Mini's op zaterdag 21 mei 2022. Meedoen is gratis! Je wordt ingedeeld in kleine groepjes met leeftijdsgenoten, zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is. meer »

Trainers behalen KNVB-diploma: Pupillentrainer

17 mei 16:15  Vijf DCV trainers hebben de opleiding ‘KNVB pupillentrainer’ met goed resultaat doorlopen en behaalden maandagavond hun diploma. meer »


Richard Ham nieuwe coördinator scheidsrechters.

30 april 9:30  Het scheidsrechterskorps is te vaak onderbelicht. Daar denken we bij DCV heel anders over.... Het lijkt namelijk zo vanzelf sprekend, week in week uit een scheidsrechter op het veld die alles weer in goede banen leidt. Maar achter dit alles zit een flinke organisatie. Dat behoeft sturing en beleid en dus een coördinator. Die hebben we gevonden en wat voor één. Met enorme trots presenteren we dan ook onze nieuwe coördinator Richard Ham. meer »


Jeugdopleiding bij DCV: een regionaal begrip.

21 april 18:45  Deze week ook te lezen in het Kontakt Krimpenerwaard & IJssel en Lekstreek Steeds meer ouders en kinderen uit de regio Rotterdam en Krimpenerwaard weten vv DCV te vinden, het niveau bij de jeugd stijgt en het eerste elftal strijdt voor het kampioenschap. Ook zijn er steeds meer meisjes en dames te vinden op de velden en zijn er geruchten over een nieuw complex.meer »


7 x 7 voetbal, iets voor jou?

20 april 22:15  7x7 Voetbal is populairder dan ooit ! 7x7 Voetbal groeit aan populariteit en is de ideale voetbalvorm voor senioren. Bij deze laagdrempelige vorm staat plezier met leeftijdsgenoten voorop. 7x7 wordt op een half speelveld gespeeld met een keeper en zes veldspelers. Je mag onbeperkt wisselen, de buitenspel regel is niet van toepassing en er worden geen slidings gemaakt. meer »


DCV zoekt vrijwilligers voor achter de bar en in de keuken!

20 april 19:15  DCV is op zoek naar extra vrijwilligers voor achter de bar en in de keuken. De kantine is dé ontmoetingsplaats van de vereniging. En om koffie, drankjes, broodjes, snacks etc te willen nuttigen, hebben we wel vrijwilligers nodig. Niet alleen op zaterdag, maar ook voor de doordeweekse avonden. meer »


Dumoco app

20 april 14:30  Doe mee met het beloningsprogramma Algeracorridor! Het beloningsprogramma Algeracorridor is een uitdaging waar je GRATIS aan kunt deelnemen en beloningen kunt verdienen door flexibeler, duurzamer en actiever te gaan reizen. Ook kun je doneren aan goede doelen, waaronder onze voetbalvereniging DCV. meer »


DCV Jeugdtoernooi 2022: 4 juni '22

19 april 22:00  Toernooinieuws: Op zaterdag 4 juni '22 organiseert DCV een leuk jeugdtoernooi voor de jongens en meisjes van Onder 8 t/m Onder 10. Een gezellig ochtendtoernooi, waar de kinderen onderling strijden om de felbegeerde eerste plaats! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!