Sponsors

Home

In memoriam: Nico Feijnenbuik

Gisteren, 23 september 15:00  Na een strijd die hij niet kon winnen, hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons geliefd Lid van Verdienste, Nico Feijnenbuik.meer »


Landelijke jeugdtrainersavond

21 september 13:00  Op vrijdag 30 september 2022 zal er door Jeugdvoetbalopleiding een landelijke jeugdtrainersavond georganiseerd worden voor jeugdtrainers uit heel Nederland. Deze avond is bedoeld om jeugdtrainers (nog) beter de jeugd te kunnen laten trainen en coachen.meer »


Team indelingen JO8, JO9 en JO10 bekend

30 augustus 10:15  Sinds een aantal seizoenen maken we de teamindeling van de jongste teams in de week voorafgaand aan de competitiestart bekend. We hebben alle kinderen weer aan het werk gezien na de zomervakantie en op deze manier komen we tot de meest passende indeling. Het resultaat mag er dan ook weer zijn. Met maar liefst 12 teams gaan we in start in het seizoen 2022-2023!meer »


Excelsior Rotterdam Vrouwen en DCV starten nieuw partnership.

17 augustus 16:45  De vrouwen van de club uit Rotterdam werken komend jaar hun trainingen en een deel van hun competitiewedstrijden af op sportpark Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast zal er ook op commercieel gebied samengewerkt worden om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te tillen.meer »


DCV is op zoek naar een nieuwe coördinator kantine

20 juli 12:45  Na vele jaren trouwe dienst heeft Mary besloten te stoppen met de coördinatie van de kantinebezetting! We zijn Mary zeer dankbaar voor alles wat ze heeft geregeld, georganiseerd en neergezet voor DCV en gelukkig blijft ze wel haar uurtjes in de kantine draaien! meer »


Eerste trainingen zaterdag 13 augustus

14 juli 14:45  Op zaterdag 13 augustus starten de eerste trainingen voor het nieuwe seizoen. In het volle programma deze dag, is er voor elk team een veld beschikbaar om te trainen. We kunnen niet wachten jullie allemaal weer te verwelkom op het Waalplantsoen.meer »


Trainingsschema seizoen 2022/2023

11 juli 20:45  Voor het komende seizoen hebben we de puzzelstukjes weer in elkaar weten te passen. De trainingen starten op zaterdag 13 augustus. Het schema voor deze openingsdag volgt nog.meer »


DCV vrouwen verrast op de valreep met versterking Angel (Willem II)

4 juli 21:00  Net voor het sluiten van de transfermarkt weten de DCV vrouwen zich te versterken met het 16-jarige talent Angel. Afgelopen jaar kwam Angel uit voor Willem II waar ze speelde in dames 1. Vanaf komend seizoen zal Angel gaan spelen in de hoofdmacht van de DCV vrouwen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!