Home - DCV

Sponsors

Home

Derde helft - 2 december 2023

27 november 12:15  Après Ski feest. Kom gezellig zaterdagmiddag naar het Waalplantsoen, met om 14:30 de wedstrijd DCV 1 - Nw. Lekkerland en aansluitend muziek van DJ Marcel en zanger Dirk-Jan. Tot zaterdag!meer »


Morgenavond geen klaverjasavond!

16 november 13:00  Even ter herinnering: Morgenavond is er geen klaverjassen. Deze avond is verplaatst naar volgende week vrijdag, 24 november! Zelfde tijd, zelfde plaats. meer »


Excelsior en DCV versterken samenwerking!

9 november 16:45  Op 1 november 2023 kondigen Excelsior Rotterdam en DCV uit Krimpen aan den IJssel met trots een versterking van hun samenwerking aan. Via een amateurpartnerschap gaan zij de jeugdvoetbalkansen in de regio versterken. Beide clubs hebben elkaar gevonden in hun gedeelde toewijding aan de kwaliteit van opleiden en zien tal van overeenkomsten en dwarsverbanden tussen hun organisaties en de mensen die er actief zijn. Een voorbeeld hiervan is Carlo de Reuver, oud profspeler van Excelsior Rotterdam en de afgelopen jaren actief als jeugdtrainer en momenteel coördinator bij de jeugd van DCV.meer »


Vernieuwde sponsorcommissie

6 november 19:15  Graag willen wij van de gelegenheid gebruikmaken om onszelf voor te stellen als het nieuwe team van de sponsorcommissie van voetbalvereniging V.V. DCV, aangenaam! meer »


Algemene Leden Vergadering maandag 11 december 2023

26 oktober 13:30  Alle leden van DCV zijn van harte uitgenodigd op de ALV! De kantine is vanaf 19:30 uur geopend en de vergadering vangt aan om 20:00 uur.meer »


Koppelklaverjassen bij DCV.

6 oktober 9:45  Het Klaverjassen bij DCV gaat weer van start! Doe jij ook mee? Iedereen is van harte welkom. Vanavond, 6 oktober '23 is de eerste kaartavond van deze gezellige competitie! meer »


DCV zoekt Penningmeester

29 september 23:00  Wil jij bijdragen aan de toekomst van de club en heb jij een financiële achtergrond? Dan is DCV op zoek naar jou! meer »


Harry Huizer

26 september 14:30  Bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van Harry Huizer. op 24 september 2023.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!