Home - DCV

Sponsors

Home

Excelsior Vrouwen - VV Alkmaar Vrouwen bij DCV.

19 januari 16:30  Vrijdag 27 januari '23 spelen de vrouwen van Excelsior voor de derde keer een Eredivisiewedstrijd op Sportpark Waalplantsoen. Bij DCV ontvangt Excelsior dan de Eredivisieclub voor vrouwenvoetbal uit Alkmaar.meer »


Jeugdvoetbaldagen bij DCV in de voorjaarsvakantie.

12 januari 22:15  Jeugdvoetbalopleiding organiseert, op het complex van DCV tijdens de voorjaarsvakantie, een uniek tweedaags voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart 2023. Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! meer »


DCV verder met combinatie Ooms/Klinkenberg

9 januari 11:15  1e Klasse koploper DCV uit Krimpen aan den IJssel kiest voor volgend seizoen voor een combinatie van trainers; Huidig 1e elftal trainer Wout Ooms zal samen met oud hoofdtrainer Ronald Klinkenberg het Krimpense vlaggenschip onder z'n hoede nemen.meer »


Bestuursleden gezocht!

3 januari 13:30  DCV zoekt twee enthousiaste leden om het bestuur te versterken. Een in de functie van Penningmeester, een in de functie van Algemeen Bestuurslid.meer »


Reminder: Zaterdag 7 januari '23 Nieuwjaarsreceptie

3 januari 12:15  Het succesvolle en sportieve jaar 2022 is haast ten einde en we naderen een nieuw jaar. We heffen graag het glas met jullie om het nieuwe jaar te vieren. Proost je met ons mee? meer »


Groenafval bij DCV: GEEN stortplaats!

21 december 20:00  Op de eigen parkeerplaats van DCV wordt regelmatig groenafval gestort door omwonenden en andere inwoners van onze regio. Dit geeft grote overlast en is niet toegestaan.meer »


DCV Après-ski party⛷

23 november 21:45  Op zaterdag 17 december 2022 gaan we feesten! Jetzt geht's los🎿 .meer »


Algemene Leden Vergadering op woensdag 7 december 2022

6 november 19:45  Alle leden van DCV zijn van harte uitgenodigd op de ALV! De kantine is vanaf 19:30uur geopend en de vergadering vangt aan om 20:00uur.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!