Home - DCV

Sponsors

Home

AANMELDEN PROEFTRAINING

7 februari 22:30  𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻 𝟯𝘅 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗯𝗹𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻𝗱 𝗺𝗲𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝗗𝗖𝗩! meer »

Representatieve en herkenbare herenselectie seizoen 2023/2024

4 juni 19:45  Richting komend seizoen hebben er nauwelijks spelers verschuivingen plaatsgevonden bij DCV. In voetbalseizoen 2023/2024 blijft het eerste herenteam van DCV zo goed als compleet staan en speelt er dus een herkenbare selectie. Met het intact blijven van DCV 1, aangevuld met enkele versterkingen, ligt er een stevig fundament waarop we kunnen bouwen. meer »


Handhaving in de eerste klasse voor DCV 1.

28 mei 23:15  Na afloop van de op een na laatste competitiewedstrijd op 20 mei 2023 was het al onbetwistbaar. Het beoogde doel 'Handhaving in de eerste klasse' is bereikt! meer »


Het doel van 1000 wedstrijden fluiten nadert voor Harvy de Bruijn.

18 mei 17:45  UPDATE 18-05-'23: NOG 7 WEDSTRIJDEN TE GAAN!meer »


DCV 1 speelt as zaterdag een belangrijke wedstrijd.

18 mei 1:00  Met nog 2 wedstrijden te gaan blijft het 1e van DCV het nog steeds SPANNEND houden! Op dit moment staat het team op de 7e plek met 36 punten, maar er kan nog van alles gebeuren. DCV zit in de positie voor directe handhaving in de 1e klasse, maar zou in het aller slechtste scenario nog op plek 10 kunnen belanden, wat het spelen van de nacompetitie zal betekenen. De beslissing kan deze zaterdag vallen, als DCV om 14:30 uur de op een na laatste competitiewedstrijd tegen Nieuw Lekkerland 1 speelt op Sportpark Waalplantsoen. Het wordt dus een zeer belangrijke en spannende wedstrijd. meer »


Rij mee naar de (laatste) uitwedstrijd van DCV 1.

14 mei 22:45  Voor de (laatste) uitwedstrijd tegen SVOD’22 (Oostkapelle, Zeeland) op zaterdag 27 mei a.s is een touringcar geregeld. Naast de selectie en staf kunnen er nog een aantal supporters mee met deze bus. Rij je mee?meer »


Voetbalvacatures en teamindelingen seizoen '23/24

11 mei 9:30  Al ruim een maand zijn we als club alweer druk bezig met de evaluatie van het huidige seizoen en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Bijna alle actieve trainers, teammanagers en coördinatoren hebben aangegeven zich ook volgend seizoen weer in willen zetten voor de jeugd van DCV. Iets waar we enorm trots en dankbaar voor zijn. DCV zijn we met z'n allen. En door taken te verdelen over meerdere zie je dus dat mensen er plezier in houden en doorgaan. Yes! meer »


Koninklijke onderscheiding voor ere-lid Bert Koorevaar.

7 mei 3:45  Zijne Majesteit de Koning heeft de heer Bert Koorevaar (74 jaar) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Op woensdag 26 april werd bij Bert Koorevaar het lintje opgespeld door burgemeester Jan Luteijn. Deze uitblinkende onderscheiding kreeg Bert Koorevaar omdat hij zich jarenlang verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving. Zo ook als vrijwilliger bij DCV. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!