Algemeen - DCV

Sponsors

Algemeen

20201017-IMG_9417.jpg

Welkom bij DCV.

DCV is een bloeiende voetbalvereniging op het schitterende sportpark Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel.

Als voetbalvereniging hebben wij de ambitie om een gezellige en een sociaalbindende factor binnen Krimpen aan den IJssel te zijn, met als spil een sfeervolle accommodatie die bol staat van de activiteiten voor zowel senioren als jeugd. 

DCV is 1 november 1919 opgericht. We hebben momenteel circa 900 leden, onder verdeeld in 29 jeugdteams, 2 meisjesteams, een Champions League,  een trimploeg, 9 zaterdag seniorenteams, een dames zaterdagteam en 1 zondagteam. 

De doelstelling van DCV is om met de hoogste seniorenteams en de selectieteams van de jeugdafdeling op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. Verder wil de vereniging iedere voetballer de mogelijkheid geven om op zijn of haar eigen niveau te spelen en wil de daarbij behorende training en begeleiding optimaal verzorgen. 

De jeugdafdeling is de afgelopen jaren kwalitatief sterk gegroeid. Bij onze teams staat plezier in de sport voorop. Toch zullen ook deze teams voor de overwinning gaan. Vanaf de leeftijd van 3 jaar ben je van harte welkom om op een plezierige en ontspannen manier voetbal te spelen.

De jeugdteams spelen hun wedstrijden op zaterdag en de senioren doen dit op zaterdag of zondag, terwijl de veteranen (7 tegen 7) op donderdagavond spelen. Het trainen vindt plaats op de doordeweekse avonden.

Het sportcomplex bestaat uit een kantine met 16 kleedkamers, een fysio-ruimte, een ballenhok, een commissiekamer, 4 kleedruimtes voor scheidsrechters en een grote businessclubruimte, genaamd: "De Voorzet".  

We hebben 4 velden (2 kunstgrasvelden en 2 grasvelden), waarvan er 3 voorzien zijn van verlichting. Daarnaast beschikken wij over ruim 200 parkeerplaatsen. 

Kortom, voetbalvereniging DCV is dus een vereniging waar je als lid trots op kunt zijn. Dus word lid van DCV!

Op deze website treft u alle praktische informatie over onze vereniging. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan houden wij ons van harte aanbevolen. 

Graag tot ziens bij DCV!

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!