Scheidsrechter

KNVB

Accommodatie

Onbekend

Als tussendoortje stond dinsdagavond de wedstrijd van het eerste tegen het Vlaardingse CWO op het programma. Dit in het kader van de Rijnmondcup.

CWO komt uit in de tweede klasse C van de zaterdagamateurs en is daar een goede middenmoter. Een mooie wedstrijd om vertrouwen te tanken richting de derby tegen Spirit van komende zaterdag.

De eerste helft was niet al te opwindend, maar door een doelpunt van Johan van Wageningen stond DCV met 1-0 voor bij rust. Kort na rust zette Serdar Kolay DCV met een fraaie lob op 2-0. Hierna nam CWO nadrukkelijk het initiatief en slaagde erin om binnen het kwartier na rust met twee doelpunten de achterstand ongedaan te maken. Hierna kwam de Klinkenbergbrigade een paar keer goed weg, waarbij doelman Ian Luthart zich een aantal keer positief onderscheidde.

Uiteindelijk trok DCV toch aan het langste eind door een doelpunt van aanvoerder Tim van Diejie, waardoor er fortuinlijk met 3-2 werd gewonnen.

De volgende ronde van de Rijnmondcup is bereikt, maar belangrijker is dat in de aanloop tegen Spirit komende zaterdag een overwinning is behaald die wellicht vertrouwen geeft.