Datum

6 oktober 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Zowel DCV als Hellevoetsluis zijn de competitie goed begonnen en hebben de maximale score uit twee wedstrijden. Aangezien de nummers 1 t/m 6, die allemaal 6 punten uit 2 wedstrijden hebben, deze zaterdag tegen elkaar uitkwamen, kon de winnaar van deze wedstrijd goede zaken doen.

DCV was de eerste helft veelvuldig in de aanval waaruit diverse kansen gecreëerd werden. Hellevoetsluis had op hun beurt nauwelijks kansen en daarom was het ook geen verrassing dat DCV in de 28e minuut na een voorzet van Patrick Groen die door Carlo de Reuver werd ingeschoten op voorsprong kwam: 0 – 1.

Na de rust lieten de Hellevoeters blijken om deze voorsprong zo snel mogelijk ongedaan te maken. DCV trok zich terug en daardoor kregen ze daadwerkelijk enkele behoorlijke kansen. Gelukkig liet keeper Dennis Ensing wat hij waard was en bleef de stand zoals hij was. In de 66e minuut kwam hier echter wel verandering in door een prima dieptepass van Sven Hentzen die Carlo de Reuver met een heerlijke actie af kon maken: 0 – 2. Toen in de 73e minuut Daan van Ingen op aangeven van Carlo de Reuver de 0 – 3 voor zijn rekening nam was de wedstrijd gespeeld.

DCV staat nu op een gedeelde eerste plek met Spirit en Neptunus-Schiebroek.

Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen Sparta (AV), aanvang 15:00 uur.

Gele kaarten: Daan van Ingen, Carlo de Reuver