Twee jonge speelsters Lizzy (16) en Madeleine (15) maken stap hogerop - DCV

Sponsors

Twee jonge speelsters Lizzy (16) en Madeleine (15) maken stap hogerop

6 juni 2022 18:30


Inherent aan het succes van het meiden/damesvoetbal bij DCV, is dat speelsters in de belangstelling komen te staan van clubs die op hoger niveau acteren. Met veelal eigen jeugd hebben de dames van DCV dit jaar boven verwachting gepresteerd. Het eerste elftal dat voor het eerst in de historie speelde in de A-categorie van het damesvoetbal, heeft lang meegespeeld voor het kampioenschap. Het tweede elftal van DCV dat tevens deel uitmaakt van de selectie is op een knappe 4e plek geëindigd in een competitie waar veelal eerste elftallen uitkomen.

We kunnen dan ook met enorme trots mededelen dat Lizzy (speelster van het eerste dames elftal en nog maar 16 jaar oud) volgend seizoen zal gaan spelen voor Excelsior. Lizzy heeft tot aan de JO15 bij de jongens gespeeld en heeft afgelopen jaar de stap gemaakt naar het damesvoetbal. Ondanks haar jonge leeftijd wist zij bij de dames met haar slimme en fysieke manier van spelen al heel snel het vele tegenstanders moeilijk te maken. We wensen Lizzy dan ook enorm veel succes met haar nieuwe uitdaging en hopen haar dan ook snel op ESPN te zien schitteren.

IMG_8602.jpg

 

Tevens met trots kunnen we mededelen dat onze talentvolle speelster Madeleine (speelster van de MO19 en nog maar 15 jaar oud) volgend seizoen zal gaan spelen voor Barendrecht. Madeleine heeft ondanks haar jonge leeftijd al meerdere wedstrijden in het 1e elftal gespeeld waar ze haar kwaliteiten in balvaardigheid en inzicht heeft kunnen laten zien. Dit is niet onopgemerkt gebleven en al snel volgenden er diverse clubs die haar wilden hebben. Ondanks dat is ze nog lang bij DCV gebleven en is het nu dan echt tijd om de stap hogerop te maken. We wensen Madeleine dan ook enorm veel succes met deze mooie stap naar een club die uitkomt in de hoofdklasse en hopen haar snel op dit niveau tegen te komen.

IMG_6588.jpg

Natuurlijk hadden we beide speelsters enorm graag behouden maar we begrijpen dat ze deze uitdaging aangaan. De deur zal altijd open staan voor deze speelsters om weer terug te keren op het oude nest maar voor nu wensen we beide heel veel succes!!

 

Mocht jij ook hogerop willen en je wil de uitdaging aan om met DCV plezier en niveau te combineren tot het maximaal haalbare, kom dan ook een keer vrijblijvend meetrainen! Meld je aan via deze link  en we nemen snel contact met je op.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!