Sponsors

Richard Ham nieuwe coördinator scheidsrechters.

30 april 2022 9:30


Het scheidsrechterskorps is te vaak onderbelicht. Daar denken we bij DCV heel anders over....
Het lijkt namelijk zo vanzelf sprekend, week in week uit een scheidsrechter op het veld die alles weer in goede banen leidt. Maar achter dit alles zit een flinke organisatie. Dat behoeft sturing en beleid en dus een coördinator. Die hebben we gevonden en wat voor één. Met enorme trots presenteren we dan ook onze nieuwe coördinator Richard Ham.

Voor vele DCV-ers is Richard Ham een bekend gezicht. Tot voor kort voetbalde hij jarenlang bij DCV. Nu is hij gestopt. Tijdens zijn voetbalcarrière is Richard al begonnen met het fluiten van wedstrijden en is dit zijn nieuwe passie geworden. 

Richard geeft zelf aan enorm veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging: “Ik besef me al te goed dat een vereniging bestaat uit vrijwilligers en DCV is en blijft natuurlijk altijd mijn club. Hoe mooi is het als ik dan op deze manier iets kan betekenen? Mijn doel en taak bij DCV is om een groot scheidsrechterskorps op te bouwen binnen de club, zodat we elke week genoeg scheidsrechters en spelbegeleiders hebben om alle wedstrijden te kunnen bezetten én dat zij daarvoor de waardering krijgen die ze verdienen. Wederzijds respect. Ik heb al vernomen dat er vanuit de jeugd van DCV al veel enthousiasme is om een scheidsrechterscursus te volgen, mooier kun je toch niet beginnen?!“. 

Met het enthousiasme en de ideeën van Richard, is DCV overtuigd wederom een fantastische coördinator te hebben aangesteld.

 

Mocht je het leuk vinden om ook eens een wedstrijd in goede banen te leiden, lijkt het je leuk om een cursus te volgen juist omdat je de regels niet helemaal weet, of ben je gewoon benieuwd en heb je vragen over het schiedsrechterskorps en welke mogelijkheden er zijn, neem dan gerust contact op met DCV via: secretaris@dcvkrimpen.nl 

Richard staat je graag te woord.

IMG_0068.jpg

 

Veel succes met de je nieuwe functie Richard! Maak er een daverend succes van! 

Dat gaat ongetwijfeld lukken, want: 'Wij zijn DCV'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!