Sponsors

Nieuwe coördinator DCV meisjesvoetbal MO11 t/m MO19

24 januari 2021 7:30


Ondanks dat het huidige seizoen nog moet eindigen, zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2020/2021 weer begonnen. Per direct is Ricardo Heil aangesteld als Coördinator van het DCV Meisjesvoetbal. De club maakt een razende ontwikkeling in het blijven groeien van de meisjesafdeling. Naast het recreatief meisjesvoetbal, is de doelstelling uitgesproken ook de prestatieve kant te gaan ontwikkelen waarbij spelvreugde altijd het uitgangspunt blijft. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we ons vertrouwen uitgesproken aan Ricardo en hebben we hem aangesteld als Coördinator DCV Meisjesvoetbal.

Ricardo Heil (24 jaar), 2 jaar geleden gestopt als selectiekeeper, zet zich al enkele jaren in voor DCV. Na 3 jaar assistent trainer te zijn geweest van de DCV damesselectie die onder leiding staat van Leen Rook, is Ricardo dit jaar gestart als hoofdtrainer van de DCV MO17. Ondanks de Coronacrisis, die het spelen van competitiewedstrijden al enige tijd niet mogelijk maakt, is hij elke week actief bezig met het trainen van de MO17 en staan de meiden in grote getalen met veel plezier en enthousiasme op het veld. De competitiestart van Ricardo als startende hoofdtrainer is niet onopgemerkt gebleven want met een paar mooie overwinningen spelen ze bovenin mee in de competitie en zijn ze een ronde verder in het bekertoernooi.

In de voorbereiding op volgend seizoen zal Ricardo gesprekken gaan voeren met de huidige trainers van de diversen leeftijdscategoriën om inzichtelijk te krijgen waar de uitdagingen liggen om vervolgens op deze manier meer sturctuur binnen deze snel groeiende afdeling te creeëren en door te ontwikkelen. 

Zelf geeft Ricardo aan: van het eerste moment dat ik benaderd ben voor deze functie geen moment te hebben getwijfeld en het een super leuke uitdaging vindt om deze afdeling verder te ontwikkelen. Mijn gevoel voor DCV en de mensen er omheen om mee samen te werken is enorm sterk geworden en ik vind het fantastsich om mee te maken dat de club zich enorm positief ontwikkeld.

We wensen Ricardo dan ook heel veel succes met zijn nieuwe functie en uitdaging binnen de vereniging!

Wil jij ook ervaren hoe leuk voetballen bij DCV is en wil je een keer meetrainen met de DCV Meiden, meldt je dan NU aan voor een aantal gratis proeftrainingen. Aanmelden kan door hier te klikken en je gegevens in te vullen zodat we contact met je op kunnen nemen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!