Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

JO19-3 stijgt zeven plaatsen

29 februari 2020 22:15

Een korte storm en een forse stortregen op het Waalplantsoen deerden de mannen van DCV JO19-3 niet. Van de twaalfde en laatste plaats maakten zij een sprong naar de vijfde plaats door een 2-1 overwinning op middenmoter Ommoord JO19-2.
Een hele snelle voorsprong van DCV na aanvang van de wedstrijd gaf vertrouwen in het vervolg. Het duurde niet lang voordat ook de tweede goal tamelijk knullig in het netje van Ommoord rolde. Een nogal gênante fout van de Ommoordse keeper waardoor DCV met een 2-0 voorsprong de rust inging.

De tweede helft bracht, een beetje mede door een enorme regenbui en stormwinden, weinig spanning. Een tegendoelpunt (2-1) en een bizar agressieve actie van Ommoords nummer 4 (rode kaart) waren in de tweede helft de enige momenten van opwinding. Eindstand: 2-1.