Algemeen - DCV

Sponsors

Algemeen

Sponsoring bij DCV, meer dan geld alleen.
Sponsoring bij een club als DCV is voor veel lokale en regionale ondernemers een vanzelfsprekende zaak. De relatie tussen DCV en haar sponsoren is hecht te noemen, al is er de afgelopen jaren in "sponsorlandschap " veel veranderd.

Netwerk, maar vooral liefde voor de club.
Sponsoring was in de "oude tijd " veelal een kwestie van netwerken, maar ook voornamelijk liefde voor de club. Dat is niet veranderd, al is het type sponsor wel veranderd. We zien dat we tegenwoordig kunnen putten uit een veel grotere groep kleine sponsoren die samen de club ondersteunen, in plaats van dat we rekenen op 1 grote hoofdsponsor. Die gelukkig sterk groeiende groep van kleinere sponsoren draagt DCV een warm hart toe, is betrokken bij de club, en ondersteund waar nodig. En dat is heel prettig.

Klik hier om sponsor te worden!

Bonn & Mees Drijvende Bokken BV en DCV: Een sterke combinatie.
Na 26 seizoenen Martens Aannemingsbedrijf is de huidige nieuwe hoofdsponsor: Bonn & Mees Drijvende Bokken BV. Samen met P. Vermeulen Heiwerken BV, Eyecather.nu en Smit Mode vormen zij de sponsoren op het shirt van het eerste elftal. Daar zijn we natuurlijk bijzonder blij mee, maar ook met de vele sponsoren in de businessclub is DCV zeer verheugd. Zo mochten wij vanuit de Businessclub onze gewaardeerde sponsor Centichem een prachtig nieuw scorebord aanschaffen, iets wat de club direct weer een mooie uitstraling geeft. Dat soort dingen kenmerkt een goede sponsorgroep.

DCV Businessclub - Samen staan we sterker!
Lid worden van de DCV Businessclub is een laagdrempelige instroom in het sponsorgebeuren bij DCV. Voor slechts € 350,- per jaar wordt je als bedrijf lid van een gezellig businessclub met voldoende netwerkmogelijkheden.  

Je kunt hiervoor contact opnemen met commercielezaken@dcvkrimpen.nl
DCV heeft veel te bieden mbt de sponsor mogelijkheden.  
Anders dan andere verenigingen, werken wij niet volledig met vastomlijnde standaard pakketten; maar stemmen wij de sponsoring graag samen met de ondernemer af om zo tot een, hopelijk, mooie en langdurige samenwerking te komen die voor beiden meerwaarde creëert!  

De Vrienden van DCV en de DCV Club van 50 - Want het begint klein!
Nieuw dit jaar bij DCV zijn de Club van 50 en de Vrienden van DCV. De Club van 50 is een laagdrempelige manier om de club te ondersteunen. De club heeft een eigen "spaardoel ",waardoor altijd duidelijk is waarvoor jouw € 50,- bijdrage wordt gebruikt.
De Vrienden van DCV zijn onze zakelijke partners die laagdrempelig de club een warm hart toedragen. Voor slechts € 100,- sta je met je bedrijf op het bord in de kantine en steun je de club. Een mooie eerste kennismaking!
Je kunt hiervoor contact opnemen met commercielezaken@dcvkrimpen.nl

Borden en advertenties
Uiteraard biedt DCV ook talloze mogelijkheden tot overige sponsoring: Borden, advertenties, wedstrijdballen, kleedkamer beplakking, inloopshirts, vlaggenmasten, toernooien, advertenties en de website: Samen met jou als sponsor kijken we graag wat past. Neem voor deze vorm van sponsoring contact op met commercielezaken@dcvkrimpen.nl. Koert de Groot, Harry Peereboom of Hans Stibbe maken graag een passend voorstel!

Alle reclameborden en vlaggen worden gemaakt door onze sponsor Drukzo. 

Hoofdsponsor

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!