Sponsors

Beloning Algeracorridor

DOE MEE MET HET BELONINGSPROGRAMMA ALGERACORRIDOR!


Soccer_Club_Facebook-advertentie.png

Het beloningsprogramma Algeracorridor is een uitdaging waar je GRATIS aan kunt deelnemen en beloningen kunt verdienen door flexibeler, duurzamer en actiever te gaan reizen. Ook kun je doneren aan goede doelen, waaronder onze voetbalvereniging DCV.

Hoe doe ik mee?
Wil je DCV steunen? Probeer dan de Dumoco+ app. Met deze app kun je gratis deelnemen aan een reisuitdaging waarmee je punten spaart.
De gespaarde punten kun je inwisselen voor leuke beloningen. Je kunt bijvoorbeeld sparen voor een gratis zwembadkaartje, Bol.com cadeaubon, felyx reistegoed en vele andere beloningen.
Ook kun je de gespaarde punten doneren aan DCV!
Een voorbeeld: het invullen van de nulmeting levert al 5000 punten op. Dit staat gelijk aan € 5,00. In de app bij de button doneren kun je DCV vinden.

w2g_dumoco.png

Ledeninitiatief
We hebben als vereniging zijnde al een ambitieuze doelstelling om zoveel mogelijk geld op te halen om de lening die is aangegaan bij de gemeente Krimpen aan den Ijssel in recordtempo af te lossen, dus meld je snel aan in de app. Licht jouw familieleden in over het beloningsprogramma, zodat we samen op weg gaan naar een leuker DCV!

Voor wie?
De app is er voor iedereen die regelmatig rijdt in Krimpen aan den IJssel, de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den Lek en Lekkerkerk.

De punten kun je verdienen door de drukte rondom de Algeracorridor te mijden. Hoe vaker je daar de drukte weet te mijden, hoe meer punten je verdient. Je verdient punten door de drukte op de volgende manier te mijden:

  • Je reist tijdens de ochtend - en avondspits op een andere wijze dan de auto over de Algeracorridor. Dit kan lopend, rennend, fietsend of met het openbaar vervoer zijn.
  • Je reist buiten de ochtend - en avondspits op een andere wijze dan de auto over de Algeracorridor. Dit kan lopend, rennend, fietsend of met het openbaar vervoer zijn.
  • Je reist buiten de ochtend – en avondspits over de Algeracorridor per auto.

1200x630wa.png


https://ways2go.dumoco.app/appstore/ios
Klik hier

c.png
Klik hier


Meer informatie over het project: https://ways2go.dumoco.app/

f071b32cc2c60a4a1cd44a05866fc043d2d2dbe0.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!