VR 30+ - DCV

Sponsors

VR 30+

Vrouwenvoetbal 30+

Voetbal een mannensport? ECHT NIET!
Voetballende meiden en vrouwen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse voetballandschap. Bij DCV ontwikkelt het meiden- en vrouwenvoetbal de afgelopen jaren op een positieve manier. Er is nog steeds een groei te zien in het aantal vrouwelijke leden en we bemerken dat er veel plezier ervaren wordt, door de meiden en vrouwen, tijdens het voetballen.

En nog meer goed nieuws..... sinds oktober '21 is er ook Vrouwenvoetbal 30+ bij DCV!

Heb jij altijd al willen voetballen? En ben je (bijna) 30 jaar of ouder?
Voetbal dan mee met het nieuwe Vrouwen 30+ team van DCV. 

Trainingsdag:
Woensdag.
Tijd: 19.00 - 20.15 uur. 
De eerste 3 trainingen zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Zo kun je ervaren of voetballen een sport is die bij jou past. 

Niveau:
Nog nooit een balletje getrapt of al net zo goed als Lieke Martens?
Het maakt voor ons niks uit. Voetbalervaring is niet nodig.
Zonder dat we de lat te hoog leggen, gewoon op een ontspannen manier trainen en onderling partijtjes spelen. Een ruim uur lekker bewegen waar plezier de boventoon zal voeren. 

Mocht blijken dat er een aantal vrouwen behoefte hebben aan het spelen van competitiewedstrijden tegen andere clubs, dan kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden hierin zijn. 

Begeleiding:
Er hebben zich maar liefst vijf trainers aangemeld om de DCV Vrouwen 30+ het voetbalspel aan te leren. Het zijn enthousiaste en kundige trainers, waarvan de meeste ook de trainingen van jeugdteams verzorgen. Het streven is dat er elke woensdagavond  minimaal twee van de vijf trainers aanwezig zijn. 

Kantine:
Op woensdag is de kantine open, dus na de training kan er nog een drankje gedaan worden. Geen verplichting, maar wel gezellig!

Lijkt het je leuk en wil je meedoen?
Of wil je eerst meer informatie?

Stuur dan gerust een WhatsApp bericht naar:
  • Cindy vd Vlist: 0627248158 of
  • Marjolein Hogendoorn: 0614283902
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!