Regiobank - DCV

Sponsors

Regiobank

Steun onze vereniging en stap over naar RegioBank
Koos Rook Financiële Diensten is Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Krimpen aan den IJssel en staat bekend om zijn persoonlijke benadering van klanten. Ze zijn altijd persoonlijk bereikbaar en doen er alles aan om alle zorgen uit handen te nemen. Voor leden van onze vereniging heeft Koos Rook Financiële Diensten op dit moment een speciale actie als u de overstap maakt van uw huidige bank naar de RegioBank.

€25,- voor uzelf, €25,- voor DCV
Iedereen die overstapt naar RegioBank en een spaar en betaalrekening opent ontvangt een bedrag van € 50,-. €25,- voor uzelf en €25,- voor een vereniging naar keuze, in ons geval dus DCV. Dit doen ze omdat RegioBank een fijne buurt met een goed verenigingsleven belangrijk vindt. Daarom hebben ze ook een kantoor in Krimpen aan den IJssel waar u zo binnen kunt lopen. 

Welke voordelen heeft een rekening bij de RegioBank?
• Bij een betaal en spaarrekening kunt u kiezen voor de gratis Overstapservice waarbij incasso’s 1 op 1 overgenomen worden. U kunt ook kiezen voor een roodstand en / of creditcard.
• Een jongerenbetaalrekening is gratis voor jongeren en studenten van 18 tot 27 jaar.
• Een Jongwijs betaal- en spaarrekening voor kinderen vanaf 8 jaar is gratis. Bij de 
betaalrekening krijgt uw kind een eigen betaalpas. Bij het openen van beide rekeningen, 
ofwel het JongWijsPakket krijgt u een welkomstcadeau.
• Voor (klein)kinderen is de Zilvervlootrekening interessant. U kunt hier een bonus krijgen van maximaal 10% over het gespaarde bedrag. Deze spaarrekening is er voor kinderen tot maximaal 18 jaar oud en kunt u openen in combinatie met een Jongwijs Pakket.

Let op; deze bonusrente wordt per 1 november 2021 verlaagd naar 1%. Sluit hem dus nog voor 1 november 2021 af!

De meest klantvriendelijke bank van Nederland
RegioBank wordt regelmatig verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. In een onderzoek van de Consumentenbond kreeg de RegioBank onlangs de hoogste klantwaardering van alle banken. Bij de RegioBank draait alles om persoonlijk contact. En daarvoor krijgen ze dus een uitstekende waardering.

Kijk voor meer informatie op de website door hier te klikken. 

Wilt u zelf de voordelen van een spaar en betaalrekening bij de RegioBank ervaren en tegelijkertijd DCV steunen? Dan kunt u Koos Rook Financiële Diensten mailen, bellen of persoonlijk langsgaan. Het kantoor is alle werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

Koos Rook Financiële Diensten – RegioBank
Parallelweg 1A
2921 LE Krimpen aan den IJssel
0180-513069
bankzaken@koosrook.nl

242645123_1226743621085053_7274452888571268004_n.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!