Vacatures - DCV

Sponsors

Vacatures

Scheidsrechter

02-05-2022

(Jeugd) Scheidsrechters gezocht

Het is iedere week weer een puzzel om voor alle jeugdwedstrijden een scheidsrechter te vinden.

Dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep scheidsrechters lukt dat bijna iedere week wel weer. Op sommige mensen moet echter wel een heel zwaar beroep worden gedaan. En ook zij zijn wel eens verhinderd of geblesseerd. Bovendien leert de ervaring, dat naarmate het seizoen vordert, de tekorten toenemen.


20200905-IMG_4935.jpg


Daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters voor onze DCV jeugd.

Als het aantal teams blijft stijgen en als we geen nieuwe scheidsrechters vinden zullen we niet anders kunnen dan teams verantwoordelijk maken voor hun eigen scheidsrechter. Ook op de senioren willen we een beroep doen. 

Lees je deze oproep als jeugdspeler, bespreek hem dan met je ouders, misschien kun je ze overhalen te gaan fluiten. Zelf fluiten mag natuurlijk ook. 

Het hoeft dus niet iedere week!

Dat mag natuurlijk wel. Maar als we één keer in de paar weken een beroep op je kunnen doen dan wordt alles al veel makkelijker. Dan is het ook eenvoudiger om rekening te houden met wensen ten aanzien van teams en tijden. Bijvoorbeeld een wedstrijd voor of na die van je zoon of dochter. Je kunt ook opgeven welke zaterdagen je wel en niet kunt, dan houden we daar vooraf rekening mee.

Wij bieden scheidsrechters de mogelijkheid om via de KNVB- opleidingen en cursussen te volgen, denk hierbij aan ”Pupillenscheidsrechters opleiding” voor jongeren van 12 tot 19 jaar of de opleiding tot K.N.V.B. ”Verenigingsscheidsrechter” voor 14 jaar en ouder. Tevens krijgen jullie van de vereniging een scheidsrechterstenue, fluitje en notitieboekje.

Mocht je na het lezen van de tekst hierboven interesse hebben in het fluiten van wedstrijden bij DCV stuur dan een email naar: 
Richard Ham secretaris@dcvkrimpen.nl


Reageren op de vacature* = verplicht
Vacature Titel
Wedstrijdsecretaris Wedstrijdsecretariaat medewerkers gezocht
Horecamedewerker Kantinemedewerkers gezocht
Scheidsrechter (Jeugd) Scheidsrechters gezocht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!