2921AT
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
tel. 0180-512397

Door: Het kontakt:

DCV-trainer Wout Ooms was na een wat moeizame voorbereiding niet helemaal gerust op de goede afloop van de eerste competitiepot voor de Krimpenaren. Die lichte vrees bleek niet terecht. DCV boekte een 2-0 overwinning en noteerde daarmee zijn eerste driepunter.

De goals vielen een kwartier en twintig minuten na rust. Jonathan Linger zorgde in de 60e minuut voor de 1-0. Kort daarna moest CION met tien man verder nadat één van de spelers zijn tweede gele kaart moest incasseren. Patrick Groen tikte vervolgens binnen no time de 2-0 binnen.

“Daarmee was de wedstrijd wel zo;n beetje gespeeld”, stelde Ooms vast. “Een fijne, regelmatige overwinning zoals dat heet. Lekker om zo te beginnen.”

DCV pakt regelmatige winst op CION (hetkontakt.nl)