Niemand Buitenspel - DCV

Sponsors

Niemand Buitenspel

17 maart 2023 12:00


Voetballen bij een voetbalvereniging als DCV moet voor iedereen mogelijk zijn. Door geldzorgen kan het lastig zijn om de contributie te betalen. Terwijl het blijven sporten in moeilijke tijden juist extra belangrijk is.

Vaak zijn er genoeg voorzieningen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Deze voorzieningen zijn vaak onvoldoende bekend bij leden, ouders en verenigingen en het kan, om verschillende redenen, best lastig zijn om uit te zoeken op welke voorziening(en) je recht hebt. 

Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal vindt ING dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Door financieel contactpersonen bij amateurverenigingen aan te stellen, die mensen op een laagdrempelige manier wegwijs maken in de verschillende regelingen die bestaan, willen ING, KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de NSR zorgen dat kinderen en volwassenen toch kunnen (blijven) voetballen.

Financieel contactpersonen DCV

Binnen DCV hebben we inmiddels 2 financieel contactpersonen: Luke Verkerk en Martine van Vliet. Luke en Martine hebben bij de ING een training doorlopen om leden van DCV, die daar behoefte aan hebben, te begeleiden bij het zoeken naar de juiste hulp. Zij zijn er niet voor om te helpen schulden op te lossen. Op strikt vertrouwelijke basis kunnen zij helpen gebruik te maken van lokale – en evt. landelijke voorzieningen.

Mocht u vragen hebben over dit initiatief of hulp zoeken bij de aanvraag van financiële regelingen om uzelf of uw kind te kunnen laten voetballen, dan kunt u contact opnemen met:

Luke Verkerk, secretaris@dcvkrimpen.nl
Martine van Vliet, ledenadministratie@dcvkrimpen.nl


Meer informatie over dit initiatief is te lezen op:

ING-campagne-niemand-buitenspel-doorbreekt-taboe-op-verborgen-armoede

ING- voetbal-voor-iedereen

Niemand mag, om welke reden dan ook, buitenspel komen te staan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!