Sponsors

DCV vrouwen verrast op de valreep met versterking Angel (Willem II)

4 juli 2022 21:00


Net voor het sluiten van de transfermarkt weten de DCV vrouwen zich te versterken met het 16-jarige talent Angel. Afgelopen jaar kwam Angel uit voor Willem II waar ze speelde in dames 1. Vanaf komend seizoen zal Angel gaan spelen in de hoofdmacht van de DCV vrouwen.

Over belangstelling had Angel niet te klagen. Veel clubs waaronder enkele uit de regio waren in gesprek met Angel maar na een goed gesprek met hoofdtrainer Tim van Diejie heeft Angel al snel de knoop doorgehakt. “De uitgesproken ambitie van trainer en club waar zowel plezier en niveau hoog in het vaandel staan, in combinatie met de ontwikkeling die de club op dit moment doormaakt heeft mij doen besluiten bij DCV te gaan spelen. Daarnaast heerst er natuurlijk ook een enorm gezellige sfeer”, aldus Angel.

 

De beslissing van Angel om voor DCV te gaan spelen bewijst weer eens dat de club de juiste weg in is geslagen om het vrouwenvoetbal nog meer te laten flaneren. De selectie voor volgend seizoen is zo goed als rond. Ondanks dat de overschrijvingsperiode is gesloten blijft van Diejie op zoek naar 1, maximaal 2 versterkingen. 

,,We hebben een uitgesproken ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen met veelal eigen opgeleide speelsters die uit de jeugd doorstromen. Ook dit jaar zullen er weer 4 speelsters uit de MO19 de overstap maken naar de dames," zegt een trotse van Diejie. ,,Dit is een mooie ontwikkeling en deze natuurlijke doorstroom hopen we dan ook jaarlijks te kunnen borgen. Daarnaast blijven we zoeken naar de kersen op de taart, zoals Angel."

 

Op deze manier blijft DCV de club waar alle Krimpenaren trots op zijn met een selectie die al jaren met elkaar speelt en zich almaar blijft ontwikkelen. 

“Wat is er mooier dan naar een representatief elftal te kijken waar veelal dorpsgenoten in spelen in combinatie met speelsters die een meerwaarde zijn voor het elftal”, aldus hoofdtrainer Tim van Diejie.

 

We zijn dan ook enorm blij met de komst van Angel en wensen haar heel veel plezier en overwinningen in het rood/zwart tenue van DCV.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!