Sponsors

DAMES GEZOCHT: DCV zoekt nog een aantal dames om de selectie voor komend seizoen compleet te maken.

10 juni 2022 14:15


De vrouwenafdeling van DCV is bezig aan ongekende opmars. De afgelopen jaren hebben we een damesafdeling neergezet waar we als verenging ontzettend trots op zijn en waarbij we gezelligheid en prestatie aan elkaar koppelen. Dat plezier willen we graag bieden aan meer dames en meiden uit de regio.

Het eerste elftal van DCV speelt momenteel op derde klasse zaterdag niveau en heeft de ambitie om volgend seizoen bovenin mee te gaan draaien. Het tweede damesteam speelt vijfde klasse en heeft het dit seizoen uitstekend gedaan dus ook daar zijn de verwachtingen voor volgend seizoen hooggespannen.

Voor volgend seizoen hebben we de selectie bijna compleet, maar we zijn nog op zoek naar een aantal dames ter aanvulling van onze damesteams.  Wij zijn op zoek naar sportieve, gezellige en enthousiaste meiden die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Wat kan je verwachten?
1. We trainen 2 x in de week onder begeleiding van een staf, die ervaring heeft met het spelen en trainen op hoog niveau.
2. De kleding voor zowel wedstrijddagen als trainingsdagen is geregeld. Op wedstrijddagen wordt de kleding ook gewassen.
3. Voor elke wedstrijd staat er zowel voor het 1e als het 2de een ontbijt/lunch klaar afhankelijk van de tijd waarop we spelen.
4. We hebben een hele gezellige meiden selectie, die het leuk vindt om prestatie te combineren met gezelligheid.
5. Voor volgend jaar willen we dus echt mee gaan doen om de prijzen
6. Naast het voetbal organiseren we ook andere toffe activiteiten zoals bingoavonden, beerpongen en een goede derde helft.
7. We staan in nauw contact met Excelsior dames, waarbij het doel is daar op termijn speelsters af te leveren.
8. Een trainingskamp naar een warm oord in de winter.
9. We hebben een hele jonge groep meiden met grote talenten, maar ook gecombineerd met speelsters met iets meer ervaring waarvan je veel kan leren.


Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een team, waarbij plezier, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan?

20220610_1429181.jpg


Neem contact op met Tim van Diejie via 06-34132849 of timvandiejie@gmail.com en train vrijblijvend een paar keer mee!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!