Zaterdag 4 juni, allesbeslissende wedstrijd op KAMPIOENSCHAP DCV 1. - DCV

Sponsors

Zaterdag 4 juni, allesbeslissende wedstrijd op KAMPIOENSCHAP DCV 1.

31 mei 2022 14:45


Met spanning wordt nu al uitgekeken naar as zaterdag. Jij komt toch ook wel kijken en DCV 1 aanmoedigen?

DCV 1 speelt op 4 juni om 14:30 uur een wedstrijd waar wij als club naar toe geleefd hebben. Een MEGA, SUPER, TOFFE, SPANNENDE wedstrijd waarin bepaald wordt of DCV 1 KAMPIOEN is van de competitie 2e klasse - D.
Deze laatste speelronde op thuisbasis wil je niet missen.

Winst en gelijkspel = Kampioen.
Verliezen mag ook, maar dan moet Sparta1 ook verliezen of gelijkspelen tegen SVS1. Als DCV verliest en Sparta wint, hebben DCV en Sparta alle twee 54 punten, maar heeft Sparta een hoger doelsaldo.

20200926-IMG_7624.jpg

We gaan er sowieso een feestje van maken bij DCV met leuke activiteiten om de wedstrijd heen. De organisatie is volop in gang. Zo is er om 12:45 uur een voorwedstrijd van DCV JO11 tegen Hellevoetsluis JO11, een ereronde van de jeugdteams die kampioen zijn geworden, is er een zanger/DJ, een buitenbar en nog veel meer!

We verzoeken iedereen indien mogelijk om op de fiets of lopend te komen. We verwachten veel gezellig publiek. Vanaf 's ochtends vroeg zal het al erg druk zijn bij DCV. Het Zomertoernooi van DCV, waarin 60 teams zullen strijden zal voor 12:45 uur afgelopen zijn, maar het zou zomaar kunnen dat er velen blijven hangen vanwege de gezelligheid. Om de veiligheid te waarborgen een dringend verzoek om niet langs de velden te rijden met de fiets, scooter, step of wat dan ook. Via de parkeerplaats kun je heel gemakkelijk bij de (fietsen)rekken komen.

Vuurwerk is verboden. Ook fakkels en rookpotten vallen onder vuurwerk en mogen dus NIET! Houd je hier alsjeblieft aan!!!!

We kijken uit naar een hele sportieve, gezellig dag en naar het kampioenschap voor DCV 1!

๐‘๐จ๐จ๐ ๐ž๐ง ๐ณ๐ฐ๐š๐ซ๐ญ ๐ค๐ฅ๐ž๐ฎ๐ซ๐ญ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ก๐š๐ซ๐ญโค๏ธ๐Ÿ–ค!


WIJ ZIJN DCV, WIJ ZIJN DCV!
๐Ÿ”ดโšซ๏ธ๐Ÿ”ดโšซ๏ธ๐Ÿ”ดโšซ๏ธ๐Ÿ”ดโšซ๏ธ๐Ÿ”ดโšซ๏ธ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!