Sponsors

Mels Priem versterkt komend seizoen DCV 1.

28 juli 2021 22:15


DCV 1 wordt komend seizoen, naast Jonathan Linger, Sjors de Vogel, Mick Veldhoen en Lars van de Wijngaard, verstrekt met Mels Priem.

De 23-jarige Mels, woonachtig in Krimpen aan den IJssel, is voor velen een bekend gezicht bij DCV. Nadat Mels 16 jaar geleden zijn zwemdiploma behaald had, betrad hij als 7-jarige en groot fan van Ronaldinho, voor het eerst het voetbalveld van DCV. Hij begon in F8 en is daarna altijd met veel plezier bij DCV blijven voetballen. Zijn mooiste voetbalmoment beleefde Mels toen hij in E1 (JO11) zat. Dat jaar werd het team, met huidige damestrainer Ronald van der Wende (toen nog met stekels), dik ongeslagen kampioen. Dit werd groots gevierd met uiteraard een duik in de sloot. Mels heeft nooit voor een andere club gespeeld en is dit ook niet meer van plan te gaan doen!

Mels is geen onbekende bij DCV 1. De eerste keer dat hij meedeed met het 1e is alweer een tijdje geleden. Hij was toen eerste jaars A-junior en mocht in de nacompetitie invallen tegen VV Westlandia. Helaas verloren ze die wedstrijd met 4-1. Daarnaast heeft Mels de afgelopen jaren al meerdere wedstrijden meegedaan.

Vanuit de A-junioren is Mels doorgestroomd naar het 2e elftal. Twee seizoenen geleden werd het 2e elftal gestopt en heeft hij al eens de overstap naar het 1e gemaakt. Naarmate hij meer speelminuten begon te krijgen brak de corona aan. Afgelopen seizoen werd er gestart met een O23 elftal en Mels kon daar vanwege zijn leeftijd nog één seizoen voor uitkomen. Om meer wedstrijden en minuten te kunnen spelen koos Mels afgelopen seizoen voor O23. Helaas bleef dat vanwege corona beperkt tot drie wedstrijden. Nu Mels te oud is geworden voor de 023 heeft trainer Wout Ooms hem gevraagd of hij weer bij het 1e elftal aan wil sluiten.

20210703-IMG_0792-3.jpgDe positie waar Mels het best tot zijn recht komt is verdediger of middenvelder. Hij moet het vooral hebben van zijn verdedigende kwaliteiten en zijn werklust. Zelf wil Mels zich graag inzetten om zijn spel aan de bal te verbeteren. Hij vindt dat het niveau bij het 1e hoger ligt, waardoor zijn handelingssnelheid soms nog net niet snel genoeg is.

Naast selectiespeler zet Mels zich in als vrijwilliger bij DCV. Zo is hij één van de vertegenwoordigers van het Ledeninitiatief. Een ambitieus initiatief wat als doel heeft, om op originele en enthousiaste wijze zoveel mogelijk geld op te halen om de lening die is aangegaan bij gemeente Krimpen aan den IJssel in recordtempo af te lossen. Iets meer dan een jaar geleden is het Ledeninitiatief van start gegaan en heeft in relatief korte tijd €30.000 opgehaald. Vanwege de coronamaatregelen vorig najaar en winter werd het steeds lastiger nieuwe activiteiten te verzinnen. Het Ledeninitiatief hoopt aan het eind van de zomer weer meer te kunnen gaan organiseren en daarmee het Ledeninitiatief weer op te kunnen pakken.

Daarnaast is Mels sinds 4 jaar jeugdtrainer. Afgelopen seizoen stond dat vanwege zijn studie, Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit, op een laag pitje. Onlangs heeft Mels zijn studie afgerond en gaat hij 1 september beginnen met zijn eerste baan. Hij gaat aan de slag bij CEVA Logistics, een logistieke dienstverlener. Als zijn nieuwe baan het toelaat gaat hij het geven van trainingen in het nieuwe seizoen weer oppakken als trainer bij  J010-1. Mels ziet DCV bovenal als een hele gezellige vereniging. Dit merkt hij aan de hoeveelheid mensen die al jarenlang bij de club komen en zich inzetten voor de vereniging. Dat maakt DCV wel uniek in zijn ogen.

20210220-IMG_4024.jpgMels hoopt dat de competitie dit seizoen voor alle senioren afgemaakt kan worden er geen nieuwe beperkingen zullen komen.

Aan jonge voetballers die ook de droom hebben om in het 1e te komen zou Mels mee willen geven dat het vooral belangrijk is om veel plezier te houden in het voetbal. 'Uiteindelijk is plezier, op alle niveaus, het belangrijkste binnen het voetbal!'

DCV wenst Mels heel veel succes!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!