Sponsors

Leonie Mulder behaalt diploma UEFA C YOUTH!

10 juli 2021 22:15


DCV feliciteert de 19-jarige Leonie, speelster van DCV VR1, met het behalen van haar diploma. Ze is met uitstekende beoordeling geslaagd voor de UEFA C YOUTH opleiding.

IMG-20210710-WA0000.jpg3 Jaar lang heeft Leonie de opleiding sport en bewegingscoördinator gevolgd op het Albeda sportcollege. In het tweede leerjaar koos ze voor keuzedeel voetbal en heeft ze, na een stage seizoen bij Excelsior Rotterdam MO12, haar pupillen- en juniorendiploma behaald.

Afgelopen jaar/seizoen liep ze stage bij MO16 van Excelsior Rotterdam en behaalde ze haar UEFA C YOUTH. Tijdens de opleiding UEFA C YOUTH leer je om onderdelen die in de wedstrijd aanwezig zijn te vertalen naar trainingen aan jeugdspelers en omgekeerd, evenals het participeren in een club.

Leonie voetbalt al vanaf haar 9e jaar, waarvan ze 7 jaar bij v.v. Capelle speelde. Twee jaar geleden maakte Leonie de overstap naar DCV, waar ze tot op heden met veel plezier voetbalt bij de DCV Damesselectie die komend seizoen uit zal komen in de 3e klasse A-categorie.

Naast haar eigen trainingen en wedstrijden zal Leonie komend seizoen vaker te vinden zijn op het prachtige sportpark van DCV. Wat Leonie geleerd heeft tijdens haar opleiding gaat ze in praktijk brengen tijdens trainingen aan DCV MO11-1. Ook zal ze vast nog wel eens bij de altijd gezellige DCV Mini’s op het hoofdveld staan, waar ze op een spelenderwijs de basistechnieken van voetbal aan de allerjongste van DCV zal leren. 

Komende september begint Leonie aan een nieuwe uitdaging, de opleiding Social Work op Hogeschool Rotterdam. Over 10 jaar hoop Leonie nog steeds met haar grootste hobby voetbal bezig te zijn.

Meiden zouden naar DCV moeten komen, omdat er bij DCV serieus aandacht is voor het meidenvoetbal. De meidenafdeling maakt een enorme groei door. Naast ontwikkeling staat plezier altijd op 1 en dit straalt DCV ook uit. Het is er altijd gezellig, aldus Leonie.

Wil jij ook ervaren hoe leuk voetballen bij DCV is? Op 14 augustus starten de trainingen weer. Je kunt je NU al aanmelden voor een aantal GRATIS proeftrainingen. Aanmelden kan door hier te klikken. Na het invullen van je gegevens nemen we contact met je op en wordt je uitgenodigd om mee te trainen met leeftijdsgenoten. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!