Sponsors

Scouts weten ook dit jaar de weg te vinden naar DCV

9 juli 2021 12:00


Nu het seizoen 2020/2021 ten einde is gekomen kunnen we ondanks de lastige Coronaperiode met trots terugkijken op wat we met elkaar gepresteerd hebben.

Het niveau en de ontwikkeling van zowel spelers als trainers hebben gedurende de Coronaperiode niet stil gestaan. Een aantal jeugdspelers hebben hun talenten getoond tijdens de Regio Cup en deze zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven voor clubs als Sparta en Excelsior. We wensen onze vertrekkende spelers heel veel succes met hun nieuwe uitdaging en hopen dan ook dat zij zullen slagen en hun droom waar kunnen maken. Wie weet zien we elkaar opnieuw? De deur bij DCV staat in ieder geval altijd open voor jullie.

 

Naast een aantal vertrekken spelers, mogen we er ook weer een groot aantal verwelkomen die de stap hogerop wagen door naar DCV te komen. Ook volgend seizoen speelt de gehele DCV jeugdafdeling van JO8 t/m JO11 op hoofdklasse niveau en staan er weer mooie wedstrijden op het programma. Wil jij ook spelen op het hoogste niveau en je talenten verder ontwikkelen onder begeleiding van gediplomeerde trainers, meld je dan vrijblijvend aan om een keertje mee te trainen via de volgende link Mee voetballen - DCV (dcvkrimpen.nl).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!