Sponsors

DCV jeugd uitkomend op hoogste niveau!

30 maart 2021 13:45


Ambities durven uitspreken en die ook realiteit maken, dat is het doel van DCV. De weg omhoog met de jeugdafdeling die DCV een aantal jaren geleden heeft ingezet begint nu echt zichtbaar te worden. De uitgesproken ambitie om buiten plezier ook een kwalitatief hoogwaardige jeugdopleiding te realiseren heeft geresulteerd in een jeugdafdeling waar de onderbouw uitkomt op het hoogste niveau in competities tegen diversen BVO’s uit de regio als Feyenoord, Excelsior en Sparta.

Binnen de jeugdafdeling van DCV worden spelers opgeleid voor verschillende niveaus waarbij we iedereen uitdagen zichzelf verder te ontwikkelen. Aangezien niet iedereen de ambitie heeft om het 1e elftal of zelfs hoger te bereiken, is het enorm belangrijk ieder individu op zijn of haar niveau te laten spelen. Bij DCV kan dat: met teams op alle niveau, voor jongens en meisjes, is er een aanbod voor iedereen, ook diegene die voor het hoogste niveau willen gaan.

Hoger niveau door samenwerking voetbalschool

Door een samenwerking met voetbalschool Blackson Sports worden talenten extra uitgedaagd om een nog hoger niveau te ontwikkelen. Deze voetbalschool activiteiten zullen eind dit seizoen starten.

Niet alleen spelers worden opgeleid maar ook trainers. Het 'train de trainer' principe wordt hier gehanteerd door ervaren lieden in het vak, naast een scala aan opleidingen die worden verzorgd door de KNVB. Als enige club in de hele regio staat de coördinatie van onze jeugdafdeling onder leiding van een zeer ervaren oud betaald voetballer en UEFA -A trainer, ondersteund door een groot aantal ervaren voetbaltrainers. Zo gaat DCV op alle lagen omhoog.

Om talent verder te ontwikkelen is namelijk de juiste ondersteuning nodig. Het bereiken van het huidige niveau is gerealiseerd door de vele enthousiaste trainers en coördinatoren, die zich de laatste jaren hebben ingezet op iedere training en tijdens een wedstrijd. Het plezier in het voetbal en het bereiken van niveau begint bij het juiste niveau van trainingen en trainers.

We kijken vooruit naar een mooie toekomst waar onze jeugdspelers de club naar een nog hoger niveau kunnen tillen en kunnen dan ook niet wachten tot de regels weer versoepelen en we weer wedstrijden kunnen spelen!

website_2.jpg

website_3.jpg

website_5.jpg

website_4.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!