Sponsors

Nieuwe rol Leen Rook huidige hoofdtrainer DCV dames

11 mei 2021 15:15


Na 10 jaar aan het roer te hebben gestaan, zal huidig hoofdtrainer Leen Rook vanaf volgend seizoen een nieuwe uitdaging binnen de vereniging aangaan. Leen zal zich met zijn keeperservaring volledig gaan richten op de keepsters van zowel de dames als de meiden uit de jeugd. Daarnaast zal hij bij de Dames betrokken blijven in de rol van teammanager.

Leen die jaren in het eerste elftal van onze buren CKC heeft gekeept, is een heel belangrijk onderdeel geweest van het succes dat is bereikt met de DCV dames. Mede door zijn inzet staat er nu een selectie van 2 dameselftallen waar we mee verder kunnen om onze ambities te realiseren. 

Zelf geeft Leen aan: ik kijk terug met veel trotst op wat we gepresteerd hebben de laatste jaren en zie een mooie ontwikkeling van het damesvoetbal bij DCV. Jaren zijn de dames waar ik me hard voor maakte het ondergeschoven kindje geweest. Als ik zie welke aandacht ze nu krijgen en hoe we er nu voor staan, dan is al deze inzet de moeite meer dan waard geweest. Door de jaren heen zijn het toch een beetje mijn meiden geworden.

Als DCV zijnde, kunnen we niet meer dan Leen enorm bedanken voor zijn fantastische inzet en kijken we uit naar een verdere prettige samenwerking waar hij de keepsters nog beter gaat maken.

In de lijn van het beleid van DCV, waarbij we het hoogste nastreven, zijn we op zoek naar een hoofdtrainer onder wie de meiden zich verder kunnen ontwikkelen. Daarmee richten we ons op groei op zowel prestatief als recreatief gebied.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!