Sponsors

Talenten Lizzy en Kim stromen door naar DCV Dames

18 maart 2021 20:30


De dames van DCV zijn in ontwikkeling. Ondanks dat het afgelopen voetbalseizoen merendeels in het water is gevallen vanwege Corona, is er wel een hele mooie ontwikkeling gaande bij de Dames van DCV. Onder de bezielende leiding van een enthousiaste trainersstaf zien we dat de dames grote stappen maken. De opkomst is onverminderd groot, de inzet is uitstekend en de ontwikkeling van ieder individu is zichtbaar.

De komende jaren wil DCV met haar dames dan ook verder groeien, zodat we een club zijn waar alle dames plezier kunnen hebben zowel prestatief als recreatief, waarbij plezier de rode draad is. In dat kader zijn we verheugt te mogen melden dat Lizzy Blagdan en Kim van der Ham volgend jaar de damesselectie komen versterken . Lizzy en Kim zijn talentvolle dames, die hun opleiding tussen de jongens hebben genoten en nu is de tijd rijp om de overstap te maken naar de dames.

Kim speelt momenteel als centrale verdediger, waarbij geen spits graag tegen haar speelt, omdat ze sterk is in de duels. Verder heeft ze een hele sterke inspeelpass, waarmee ze haar medespelers helpt. Lizzy is een dynamische middenvelder met een goede techniek en schroomt niet haar team met haar communicatieve skills neer te zetten.

Met deze overstap krijgt onze damesafdeling een kwaliteitsimpuls, waarmee de doelstelling voor de komende jaren kan worden verwezenlijkt, waarbij plezier en ontwikkeling van het individu bovenaan staat!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!