Sponsors

DCV strikt Leonie Mulder van Excelsior Rotterdam als nieuwe trainster

5 februari 2021 8:45


Leonie Mulder die dit seizoen nog trainster is bij Excelsior Rotterdam van de MO10-1 is vanaf komend seizoen 2021/2022 de nieuwe trainster van de DCV Meisjes onder 11. De komst van Leonie naar DCV past in de ambitie van de club om het meisjesvoetbal, naast plezier en gezelligheid ook als organisatie kwalitatief en voetbaltechnisch verder te ontwikkelen. Eerder zagen we dat al met het aanstellen van Ricardo van Heil als coördinator.

Leonie (18 jaar) zit in haar afstudeerjaar van de opleiding sport- en bewegingscoördinator. Na vorige jaar stage te hebben gelopen bij de MO12 van Excelsior Rotterdam voor het behalen van haar pupillen/junioren diploma, was het dit jaar haar eerste jaar als hoofdtrainster. 

Dit seizoen is Leonie niet alleen hoofdtrainster van de MO10 van Excelsior maar loopt ze ook stage bij de MO16-1 voor het behalen van haar UEFA C Youth diploma. 

Zelf geeft Leonie aan: "Na enkele oriënterende gespreken met Ricardo van Heil (coördinator DCV meisjes) waar hij het ambitieplan van DCV heeft uitgelegd, was het voor mij duidelijk, ik wil onderdeel zijn van dit proces. Ik heb enorm veel zin om met die meiden te starten en ze te helpen in hun ontwikkeling. We gaan er een mooi seizoen van maken! Ik kan niet wachten tot ik aan de slag kan."

We zijn dan ook enorm blij met de komst van Leonie en kijken uit naar een mooie samenwerking. Heel veel succes Leonie met de mooie uitdaging!!!

Wil jij ook ervaren hoe leuk voetballen bij DCV is en wil je een keer meetrainen met de DCV Meiden, meldt je dan NU aan voor een aantal gratis proeftrainingen. Aanmelden kan door hier te klikken en je gegevens in te vullen zodat we contact met je op kunnen nemen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!