Sponsors

DCV 2021

11 januari 2021 12:45


Waar we “normaal” het jaar openen met een oefenwedstrijd tussen oud 1e elftalspelers en het huidige 1e elftal, gevolgd door de nieuwjaarsreceptie met een speech waar we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken op het nieuwe jaar, moeten we het dit jaar doen met een leeg voetbalveld en een lege kantine. Wij willen jullie op deze manier toch het allerbeste wensen voor het jaar 2021 en hopen dat we een mooi jaar tegemoet gaan waar we weer terug gaan naar het oude “normaal” waar sportiviteit en gezelligheid bovenaan het vaandel staan.

Terugkijkend op het jaar 2020, kunnen we concluderen dat het een jaar van uitersten is geweest waar voetbal helaas niet op de eerste plaats staat. De lege velden in het weekend zijn namelijk nog altijd een doorn in het oog voor velen DCV-ers.

We kijken dan ook niet meer achteruit maar vooruit. Wat gaat het komende jaar ons brengen, wanneer kunnen we weer wedstrijden spelen, wanneer kunnen we weer de kantine in, helaas allemaal vragen waar we op dit moment geen antwoord op hebben maar wat we wel weten is dat wanneer het zover is we er klaar voor zijn. Door de velen vrijwilligers wordt er achter de schermen elke week nog enorm veel werk verricht om de club staande te houden. Onze dank gaat dan ook uit naar deze mensen die in deze moeilijke tijden hun steentje bijdragen!

Ondanks deze tijden zijn we onze sponsors die ons allen trouw zijn gebleven enorm dankbaar voor hun steun! We hopen dat we de komende jaren kunnen blijven rekenen op jullie steun en support.

We gaan voor een sportief en gezellig 2021 met elkaar!!

De notulen van de ALV van 21 december 2020 kun u hier bekijken!

Sportieve groeten,

Michel, Hans, Luke, Koert, Laurens, René en Ronald.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!