DE Dag van het Vrouwenvoetbal! - DCV

Sponsors

DE Dag van het Vrouwenvoetbal!

23 april 2020 14:45


Wat een fantastische dag had moeten worden bij DCV is door bekende reden helaas niet geworden wat in de planning zat. Binnen DCV hebben we er heel erg naar uitgekeken om onze eerste DAG VAN HET VROUWENVOETBAL te organiseren.

Om het vrouwenvoetbal nog eens extra onder de aandacht te brengen én om aan te geven dat DCV haar vrouwelijke leden heel erg waardeert stond voor vandaag een “VRIENDINNENDAG” gepland.
Ieder vrouwelijk lid had een vriendin mogen meenemen zodat er veel extra dames konden ervaren hoe het is om te sporten bij DCV.
Voor de jongste jeugd stond er in de vroege namiddag een leuk parcours gepland met verschillende leuke oefeningen en spellen. De oudere dames zouden aansluitend hun oefeningen kunnen doen. Voor de jeugd natuurlijk in combinatie met een patatje en limonade en voor de oudere dames een afsluiting met een gezellige borrel. Op die manier leert iedereen elkaar wat beter kennen en had er een goede basis gelegd kunnen worden voor het komende seizoen.
Dit alles onder leiding van de huidige trainers in de damestak met als hoofdverantwoordelijken Leen (VR1) en Ronald (bijna ex-hoofdtrainer heren1)

We zullen de vriendinnendag uitstellen naar een moment dat de regelgeving dit toelaat. Helaas niet op de officiële dag van het vrouwenvoetbal, maar dat is niet anders.
Tegen die tijd zullen we iedereen van de juiste informatie voorzien.

Fit worden of blijven in een gezellige sfeer. Dát is wat DCV te bieden heeft. Om de sfeer te verhogen is de damesafdeling nog altijd op zoek naar nieuwe leden. Dames van 6 tot 30+ zijn van harte welkom om kennis te maken met onze mooie club. Ook buiten de vriendinnendag is het mogelijk om kennis te maken met sporten bij DCV.
Voor vragen kun je contact opnemen via meisjesvoetbal@dcvkrimpen.nl .

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!